pondělí 7. listopadu 2011

Čistička v televizi

Viděli jste reportáž o čističce v televizi? Byla v Loskutákovi a pak asi za měsíc i u Přemka Podlahy v Receptáři. Níže jsou linky, kdyby si to chtěl někdo pustit.

Jinak začíná podzim, už se tolik nevětrá, tak čističky jedou naplno doma i v práci.
Jenom doma jsme museli čističku přemístit nahoru, protože Bára už je celkem živá holčička a hrozilo, že do ní strčí prstíky či nějakou hračku. Jinak to stále běží tak, jak jsem popsal dříve v příspěvcích. Jsme prostě spokojeni:o)

Koukal jsem také na stránky prodejce a stále běží akce na toho prcka do lednice, tak sem dávám znovu ten kód (snad ještě funguje), abyste ho dostali jako dárek. Kód je 1T.

Loskuták:
http://voyo.nova.cz/multimedia/2011-10-09-loskutak-tipy-cistic-vzduchu.html?s=0

Přemkův Receptář:
http://www.telereceptar.cz/43-2-4-receptar-prima-napadu-onl-s409CZ (čas asi 7:50

7 komentářů:

čističky řekl(a)...

Dobrý den, bylo by možné vložit na tento web odkaz na čističky vzduchu? http://www.vzdusin.cz/cisticky-vzduchu

čistička Ionic Care X6

ionic care x6 řekl(a)...

tohle je asi nejlepsi cisticka, jakou muzete kopit

Anonymní řekl(a)...

Je to moje první setkání s čističkou vzduchu. Upoutala mě nízká hmotnost , malý rozměr a bezhlučnost. Zdravotní přínos ještě nemohu posoudit. Subjektivně mám příjemný pocit, který by se dal připodobnit letnímu nocování ve stanu. Takový svěžejší zavlhlý vzduch. Může to být ovšem sugesce, ale i ta může být přínosná.

Rowenta Intense řekl(a)...

Tak já můžu doporučit za celkem přijatelnou cenu Rowenta Intense Pure Air je fajn a odvede slušnou práci za tu cenu.

Anonymní řekl(a)...

Čau, když už se člověk rozhodne pro čističku vzduchu, tak je dobrý si vybrat nějakou kvalitní. Podíve se třeba ne tento test čističek vzduchu.

Čistička řekl(a)...

Neomezoval bych se určitě na jednotlivé modely či značky. Největší smysl dává určit si parametry a podle nich pak bez oheldu na značku vybrat nejlepší :).

michal řekl(a)...

Díky za fajn tip na čističku. Zrovna jsme si říkali, že by se nám do bytu čistička vzduchu hodila. Jen si teda nejsem zatím jistý, jestli nekoupit mobilní klimatizaci s funkcí čištění vzduchu nebo přímo zařízení na čištění vzduchu. Dovedl byste poradit, co se vyplatí více? Díky za radu. ;-)